jueves, 8 de mayo de 2008

ESCALADA EN TERRADETS

AMANITA MUSCATA

Porto uns dies sense parar i estic una mica cansat, però el fet d’anar a escalar amb Raül ( el Fartet d’Alcarràs) em motiva … De bon matí ens posem camí de Terradets, passem per enèsima vegada el port del Cantó. Durant el viatge el Fartet no deixa de bacilar-me amb els seus coneixements musicals i mentre sona la ràdio es produeix el típic
Dialogo de besugos:
Fartet- quin és aquest grup?
Jo- ni idea
Fartet- son Pimpinela, calamar !!
Jo- mira que eres listo, te pareces a Angues….
Després d'una conversa tan enriquidora al Fartet li entra la gana. A Sort fem la paradeta de rigor per esmorzar una mica que sinó el Fartet no tira…que el menjar no sigui excusa.
Amb la panxa plena acabem de fer els quilòmetres que queden fins a Terradets, aparquem al pàrking de la font de les Bagasses. Fem material: dos cordes, 14 exprés, tres friends, uns tascons i un parell de cintes llargues per les sabines.

Per arribar a peu de via pugem com si anéssim a fer la CADE i continuem pujant per un caminet fins a peu de via 40’.
La primera tirada és la més maca i tècnica de tota la via, el Fartet que encara no ha fet la digestió, me concede el honor .... Ell, que és un valent, de segon puja com l’escuma i es curra la seguent tirada com un campió.

Continuem escaltant i de fons escotem els gemecs, suposo que d’esforç, que fa en Gesana ( Yeti). Esta escalant la via del costat, Els Delincuents, amb en Xevi ( Pipas) i sembla que no van tan relaxats com nosaltres..
En sis tirades ens plantem al final de la via.

En tres ràpels ens plantem en la feixa que hi ha sobre les dos primeres tirades i baixem a peu per aquesta fins la via del tren. Un bon dia d’escalada i millor de rialles. RESENYA


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Pero Alfons, no recordes que anaves "pajarin" pel viatge als alps i vas dormir tota l'anada? ;) El millor de tot sense cap mena de dubte l'orgasme del "yeti" a "los delincuentes".
Tens tota la raó que vam passar un bon dia de rialles. Llàstima que una cordada que venia amb nosaltres "triessin" una via a l'altra punta de Terradets ;)
Salut!
FARTET
PS: Ojito amb el viote dels alps, enhorabona alfons (als dos, en plural). Com diu el "metal": 'pa veros matao! :D

Xavi dijo...

Un bon dia d'escalada amb bona companyia. Lo "Fartet" està "que se sale". Ara haurem d'anar un dia a fer la "Delincuentes", això quan pari de ploure d'una vegada.

Au revoir guide!